Architect uit Mechelen

Home > Architect Mechelen
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL

Als ervaren architect in Mechelen weten wij ieder project succesvol af te ronden. Wij vinden het hierbij belangrijk dat er goed contact is tussen ons en u als klant. Wij houden rekening met uw situatie, uw budget en de bijbehorende mogelijkheden. Ook houden we u tijdens het project regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Met een fijne en transparante communicatie zorgen we voor een optimaal resultaat voor alle partijen. Bent u dus op zoek naar een binnenhuisarchitect of interieurarchitect in regio Mechelen? Schakel ons dan in!

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Als deskundige architect in Mechelen ontzorgen we u van A tot Z

Of u nu een villa wilt laten ontwerpen of een moderne woning met veel lichtinval: wij van architectenbureau Daan van Troyen staan voor u klaar als deskundige binnenhuisarchitect, ook wel interieurarchitect genoemd, in Mechelen. Wij ontzorgen u bovendien van A tot Z. We bespreken samen de mogelijkheden en stellen een duidelijk plan op. Vervolgens gaan we aan de slag met ontwerpen van het interieur, de verbouwing of nieuwbouw zelf en natuurlijk een nette afwerking en oplevering.

Energiebewust bouwen als architect in regio Mechelen

Een belangrijk aspect van ons als binnenhuisarchitect of interieurarchitect in regio Mechelen is dat wij energiebewust bouwen. Zo spelen ook licht en ruimtelijkheid een belangrijke rol in onze ontwerpen. Wilt u graag zelf invloed uitoefenen op het ontwerp? Dat is geen enkel probleem. Wij leveren maatwerk, waarbij we rekening houden met uw specifieke wensen.

Schakel onze expertise in voor een prachtig nieuw interieur

Wilt u een interieurarchitect of binnenhuisarchitect inhuren voor het interieur van uw (nieuwe) woning in regio Mechelen? Dan zit u bij Daan van Troyen uit Hombeek helemaal goed. Wij plannen graag een afspraak met u in om te kijken naar de mogelijkheden. Bel onze architect in regio Mechelen op 015 344525 of neem contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

Daan van Troyen