Interieurarchitect regio Antwerpen

Home > Interieurarchitect Antwerpen
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL

Als interieurarchitect of interieurvormgever in regio Antwerpen helpen we u graag met de verbouwing of herinrichting van uw huis. Denkt u er bijvoorbeeld aan om de keuken of badkamer te verbouwen of wilt u een praktischere of mooiere inrichting? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden op basis van uw wensen en budget. Wij hechten daarbij veel waarde aan een persoonlijke aanpak, om uw wensen zo goed mogelijk in vervulling te brengen.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een interieurarchitect in regio Antwerpen die u ontzorgt van A tot Z

Als ervaren interieurarchitect of interieurvormgever met passie voor het vak, ontzorgen we uw project in regio Antwerpen van A tot Z. Wij ontwerpen niet alleen de constructie, maar voeren het project ook uit en leveren het succesvol op na afloop. Daarbij proberen we altijd zo creatief en energiezuinig mogelijk te werk te gaan. Wilt u ons niet inschakelen als interieurvormgever in regio Antwerpen, maar bijvoorbeeld als architect voor nieuwbouw of moderne aanbouw? Ook dat is bij ons mogelijk. Wij zijn van alle markten thuis als ervaren architectenbureau.

Laat uw huis herinrichten door een interieurarchitect met passie voor het vak

Als u een interieurarchitect of interieurvormgever zoekt voor de herinrichting van uw huis in regio Antwerpen, wilt u natuurlijk wel een architect die passie heeft voor het vak. Bij Daan van Troyen uit Hombeek zit u dan helemaal goed. Wij voeren onze projecten al jaren met plezier uit en doen dit hedendaags nog steeds. Wilt u ons architectenbureau inschakelen? Neem dan contact met ons op via 015 344525 of door het contactformulier in te vullen.

Daan van Troyen