Moderne energiezuinige woning

Home > Moderne energiezuinige woning
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL

Steeds meer mensen kiezen voor een moderne en energiezuinige woning. Het is belangrijk hierbij beroep te doen op een professional. Architectenbureau Daan Van Troyen kan u als ervaren architectenbureau alles bieden om uw moderne en ruimtelijke woning op een professionele manier te laten bouwen! Wij verzorgen het gehele traject: van de planning tot de aanbestedingen en de volledige werfopvolging. Van een moderne en ruimtelijke woning tot een strakke en energiezuinige woning: alles is bij ons mogelijk.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Laat een moderne en energiezuinige woning door ons bouwen

Waarom zou u nu precies op architectenbureau Daan Van Troyen uit Hombeek moeten vertrouwen voor de bouw van een moderne, energiezuinige en strakke woning? Eerst en vooral bent u bij ons verzekerd van een persoonlijke, diepgaande aanpak waarbij het contact en de communicatie met u als klant centraal staan. Dit is noodzakelijk om tot het best mogelijke resultaat te komen. Wij willen u als persoon ├ęcht leren kennen en goed contact onderhouden om uw project optimaal af te ronden. Omdat wij een persoonlijke werkwijze hebben, kunt u bij ons ook zeker zijn van maatwerk bij uw moderne strakke woning. De bouw van uw moderne ruimtelijke woning, waarbij we aandacht besteden aan al uw wensen en mogelijkheden, staat hierbij centraal.

Vul het contactformulier in en ontdek de mogelijkheden

Tijdens een eerste contactmoment geven we u meer duidelijkheid over de mogelijkheden voor het bouwen van een moderne ruimtelijke woning. Dit gebeurt op basis van de bouwgrond. Afhankelijk van de beschikbare oppervlakte zal het bijvoorbeeld wel of niet mogelijk zijn om een moderne, ruimtelijke en energiezuinige woning of een kleine, moderne en strakke woning te bouwen. Een goed voorbeeld is een woning voor uw ouders, voor als zij hulpbehoevend worden. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij ons bureau? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 015 344525.

Daan van Troyen