Architect voor een villa

Home > Architect villa
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL

Bent u op zoek naar een ervaren en deskundige architect voor het ontwerpen van uw nieuwe villa? Dan zit u bij architectenbureau Daan van Troyen uit Hombeek helemaal goed. Gedurende de jaren hebben we al vele projecten succesvol afgerond. Met deze kennis en ervaring weten wij inmiddels al uw wensen te vervullen wat betreft een nieuwe woning of villa.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Schakel een deskundige architect voor uw moderne villa      

Bij het ontwerpen en bouwen van een villa komt veel kijken. Daarom bieden wij complete service. Van het opstellen van de plannen tot de uitvoering en de afwerking: wij staan u bij gedurende het hele proces. Bovendien hanteren wij hierbij een persoonlijke aanpak. Wij bekijken uw situatie en budget en luisteren naar uw specifieke wensen en behoeften. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om u zo goed mogelijk van dienst te zijn als ervaren interieurarchitect.

Laat het unieke ontwerp van uw villa over aan een specialist

Als u graag een architect in wilt huren voor het ontwerpen van een villa, gaat u natuurlijk voor de best mogelijke optie. Bij Daan van Troyen garanderen wij een optimaal resultaat met dank aan onze unieke, creatieve ontwerpen en de ervaring van de afgelopen jaren. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden kunt u onze voorgaande projecten bekijken, waaronder diverse nieuwbouw. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 015 344525.

Daan van Troyen