Selecteer een pagina
Home > Projecten > Woning BV te Leest

Woning BV te Leest

BEN-project (Bijna Energie Neutraal) E-peil: 5 / k-peil: 33

De bouwheer had een duidelijke wens om een energiezuinige en indien mogelijk een energie-autonome woning te bouwen. Helaas kan je op dit moment nog niet echt zonder een elektriciteitsaansluiting, zelfs wanneer je voldoende photovoltaïsche panelen hebt voorzien. Verder was het voor de bewoners belangrijk om naast de traditionele functie-indeling van keuken, badkamer, slaapkamers enz. toch een zekere openheid te bewaren. Zo is er gewerkt met schuifdeuren. Wanneer je vanuit de hoofdslaapkamer de schuifdeuren opent, heb je vanuit het bed en via het grote raam aan de vide in de achtergevel, een prachtig uitzicht op de achtergelegen omgeving.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.