Selecteer een pagina
Home > Projecten > Woning WU te Edegem

Woning WU te Edegem

De voorgevel van deze halfopen bebouwing doet niet vermoeden dat dit toch om een zeer ruime ééngezinswoning gaat. Centraal in de zijgevel van de woning werd een grote glaspartij over 2 bouwlagen voorzien met erachter een vide. Deze vide laat toe om het licht nog verder in de woning te laten doordringen. Om het gevoel van ruimte nog meer te vergroten werd gekozen om de grenzen tussen zithoek, eethoek en keuken te vervagen. Zo loopt over het volledige gelijkvloers een uniforme gepolierde betonvloer. Daarnaast loopt één lange strak witte kastenwand door van zithoek over keuken naar berging en garage. De deur naar de berging werd hierin geïntegreerd. Op de verdieping werd ter hoogte van de grote glaspartij een ‘open’ bureau voorzien welke de centrale ruimte vormt tussen de kinder- en oudervleugel en van waaruit de trap naar de dakverdieping vertrekt. Zowel de vleugel van de ouders als deze van de kinderen ,met drie ruime kamers, bevat een eigen badkamer met daglicht.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.