Selecteer een pagina
Home > Projecten > Apotheek N te Hombeek

Apotheek N te Hombeek

Verbouwing van een halfopen woning met praktijkruimte (apotheek).

Het klassieke gebouw krijgt een vormelijk sobere zijdelingse uitbreiding zodat de apotheek verdubbeld in oppervlakte. Door een specifiek materiaalgebruik (bekledingspanelen uit ‘Cortenstaal’ en glas) zal dit als een nieuw ingeschoven volume in de bestaande architectuur overkomen. Opvallend maar toch zonder verder al te veel impact op het bestaande gebouw.

Het interieur werd uitgewerkt in functie van de verhouding: klanten, bedienend personeel. Er wordt gebruik gemaakt van zoneringen, buffers, doorkijken en doorgangen tussen publiek, bediening en privé.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.