Nieuwbouw laten ontwerpen in regio Antwerpen

Home > Nieuwbouw ontwerpen Antwerpen
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL

Als u nieuwbouw wilt laten ontwerpen in regio Antwerpen, laat u dit het best over aan ons gespecialiseerde architectenbureau. Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak weten wij ieder nieuwbouwproject tot een goed eindresultaat te brengen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schakel ons dan in als architect voor de nieuwbouw in uw regio en ervaar onze persoonlijke aanpak.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ervaar onze complete service als u nieuwbouw laat ontwerpen rondom Antwerpen

Als u ons architectenbureau inschakelt om nieuwbouw te ontwerpen in Antwerpen of omgeving, bent u verzekerd van complete service. Wij regelen alles van A tot Z: van het plannen en ontwerpen tot de afwerking en oplevering. U kiest bovendien zelf hoeveel aandeel u hierin heeft. Wilt u graag erg betrokken zijn en heeft u een aantal wensen? Maak ze dan gerust kenbaar, dan kijken wij graag wat hiervan mogelijk is. Daarbij houden we natuurlijk altijd rekening met uw budget.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u ons graag inschakelen voor het ontwerpen van nieuwbouw in Antwerpen, bijvoorbeeld voor het ontwerpen van een villa? Aarzel dan niet langer en neem contact op met Daan van Troyen uit Hombeek. Wij gaan graag met u in gesprek. U bereikt ons op 015 344525 of door het contactformulier in te vullen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk dan eens onze afgeronde projecten.

Daan van Troyen