Moderne seniorenwoning

Home > Moderne seniorenwoning
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL
Laat u een moderne seniorenwoning bouwen en wilt u daarvoor een architect inhuren? Dan bent u bij ons verzekerd van een prachtig resultaat. Als ervaren BEN-architect kunnen wij u helpen bij het realiseren van een comfortabele woning die met alle nodige voorzieningen is uitgerust en daarbij een moderne look heeft.

Een moderne seniorenwoning: stijl én comfort in één!

We bieden u alles wat u nodig heeft om het bouwen van uw moderne woning tot een goed einde te brengen. Een overzicht van wat u kunt verwachten:

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
  • Een professionele, nauwgezette aanpak: een gespecialiseerde werkwijze is bij het bouwen van een moderne seniorenwoning erg belangrijk. Bepaalde voorzieningen, zoals een traplift of een speciaal alarmsysteem, zorgen ervoor dat de persoon in kwestie aangenaam en zorgeloos kan wonen.
  • Begeleiding van A tot Z: we helpen u bij elke nodige stap van het bouwproces: van het opstellen van de eerste plannen tot het uitvoeren van de bouwwerken, de afwerking en het opruimwerk. Dat betekent minder zorgen en minder tijdverlies tijdens het project voor u!
  • Maatwerk: ten slotte beseffen wij dat een persoonlijke aanpak essentieel is om tot een goed resultaat te komen. Tijdens een contactmoment worden alle belangrijke factoren van het bouwproces besproken, zoals de mogelijkheden volgens de bouwgrond, uw budget en persoonlijke wensen. Zo worden uw verwachtingen door ons waargemaakt.

Neem contact op met een gespecialiseerd architectenbureau

Wilt u uw moderne seniorenwoning op een professionele en betrouwbare manier laten bouwen? Dan bent u bij Daan van Troyen uit Hombeek aan het juiste adres. Contacteer ons architectenbureau vrijblijvend via het contactformulier of telefonisch op 015 344525. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden en onze diensten!

Daan van Troyen