Moderne aanbouw aan uw woning

Home > Moderne aanbouw woning
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL
Als u meer oppervlakte en bewegingsvrijheid in uw woning wilt, is een moderne aanbouw aan uw woning zeker en vast een goed idee. Wij beschikken als specialist over alle nodige inzichten, ervaring en kennis om de aanbouw van uw woning tot een goed einde te brengen. De meerwaarde van een professionele ingreep mag u hoe dan ook niet onderschatten als u van een kwalitatief en stijlvol resultaat wilt genieten.

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een moderne aanbouw: een meerwaarde voor uw woning

Wat is nu precies een aanbouw aan uw moderne woning? Kort gezegd gaat het om een uitbreiding van uw huidige interieur of woning, waarbij we extra oppervlakte gebruiken om een bijkomende constructie te bouwen. Het kan hierbij gaan om een veranda bij uw huis, extra oppervlakte voor uw keuken en nog véél meer.

Wij maken werk van uw aanbouw

Als ervaren architectenbureau helpen wij u graag bij het realiseren van een moderne aanbouw aan uw woning. Op basis van een duidelijk plan, rekening houdende met uw budget, de mogelijkheden en de beschikbare oppervlakte, voeren we de constructie van de aanbouw op deskundige wijze uit. Of u nu uw keuken groter wilt maken, een overdekt terras aan uw huis wilt bouwen of iets anders: wij voeren het project voor u uit.

Vul het contactformulier in voor meer informatie

Goede communicatie is erg belangrijk tijdens een project. Bij Daan van Troyen uit Hombeek zien regelmatig contact met u dan ook als een prioriteit. Op die manier bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de verbouwing. Een moderne aanbouw aan uw woning garandeert daarbij een resultaat dat precies aan uw verwachtingen voldoet. Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in of bel ons op 015 344525.

Daan van Troyen