Interieurarchitect in regio Vlaams-Brabant

Home > Interieurarchitect Vlaams-Brabant
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL

Als interieurarchitect in regio Vlaams-Brabant kunnen wij uw huis verbouwen of herinrichten, volledig naar uw wens. Wilt u bijvoorbeeld een andere indeling in uw huis of vindt u dat het interieur te oud is geworden en wilt u dit laten verbouwen? Bij architectenbureau Daan van Troyen uit Hombeek is dat geen enkel probleem! Als binnenhuisarchitect of interieurontwerper zijn wij u graag van dienst. Hierbij hanteren wij graag een persoonlijke aanpak. Uw wensen staan voorop en wij kijken vervolgens wat mogelijk is, rekening houdend met uw situatie en budget. 

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Laat uw huis herinrichten door een ervaren interieurarchitect in regio Vlaams-Brabant

Van grootschalige verbouwingen tot het herinrichten van uw huis: als binnenhuisarchitect, ook wel interieurontwerper genoemd, zijn wij u graag van dienst in regio Vlaams-Brabant. Wij denken in creatieve oplossingen en zetten onze passie voor architectuur in om alle projecten succesvol af te ronden. Daar komt bij dat wij door de jaren heen veel ervaring en kennis hebben opgedaan. Hierdoor gaan wij elke uitdaging aan. Bent u benieuwd wat deze ervaring ons heeft gebracht? Bekijk dan eens onze voorgaande projecten voor een beter beeld van onze mogelijkheden als interieurarchitect rondom Vlaams-Brabant.

Communicatie staat centraal

Bij het herinrichten of het verbouwen van uw huis in regio Vlaams Brabant staat de communicatie tussen ons als binnenhuisarchitect of interieurontwerper en u als klant centraal. Met een heldere communicatie zijn wij u beter van dienst en brengen we uw wensen eerder in vervulling. Daarom houden we u ook regelmatig op de hoogte van onze plannen en ideeën. Bovendien staan we u gedurende het hele project bij. Zo maken wij als interieurarchitect een plan en maken we een ontwerp voor uw woning in regio Vlaams-Brabant. Vervolgens voeren wij het project uit en zorgen we voor een nette afwerking en oplevering.

Neem contact met ons op als u wilt herinrichting of verbouwen

Wilt u uw huis in regio Vlaams-Brabant laten herinrichten of verbouwen door een ervaren binnenhuisarchitect of interieurontwerper? Of wilt u bijvoorbeeld een moderne aanbouw aan uw woning? Alles is mogelijk bij ons ervaren architectenbureau uit Mechelen. Neem contact met ons op voor een eerste gesprek, dan bespreken we samen de mogelijkheden voor uw project. Als interieurarchitect voor regio Vlaams-Brabant zijn wij te bereiken via 015 344525 of door het contactformulier in te vullen.

Daan van Troyen