Architect verbouwing

Home > Architect verbouwing
Checkmark VOLLEDIG OP MAAT
Checkmark CONTACT VAN BEGIN TOT EIND
Checkmark MODERNE BOUWSTIJL

Zoekt u een architect voor de verbouwing van uw huis? Architectenbureau Daan van Troyen uit Hombeek is precies de specialist die u nodig heeft. Bij ons bent u verzekerd dat alles tot in de kleinste details is afgewerkt. Dankzij ervaring, kennis van zaken en het juiste inzicht kunnen wij u optimaal begeleiden bij het renoveren van uw woning of pand – wat de verwachtingen ook zijn. Er zijn genoeg redenen om een verbouwing aan een gedegen architect over te laten!

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Vertrouw op een professionele architect voor de verbouwing van uw woning

Het spreekt voor zich dat het renoveren van een woning geen eenvoudige klus is. Een beroep doen op een gespecialiseerde architect voor de verbouwing is dan ook zeker een goed idee. Wat uw verwachtingen, budget en mogelijkheden ook zijn: bij ons kunt u altijd rekenen op maatwerkprojecten. Op basis van een contactmoment bepalen we welke mogelijkheden er zijn voor de verbouwing of voor bijvoorbeeld nieuwbouw. We staan u bij gedurende het hele proces. Van het plannen van de verbouwing tot het opruimen van afval: als specialist staan wij altijd voor u klaar en zorgen we dat u van een prachtig eindresultaat geniet.

Bekijk onze recente projecten en neem contact met ons op

Wij zijn als architectenbureau vooral bedreven in het creëren van een moderne woonstijl. Wilt u uw woning een extra eigentijdse look geven? Dan bent u bij ons verzekerd van uitstekende service! Wilt u meer lezen over recente projecten en de mogelijkheden? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op 015 344525.

Daan van Troyen